Op deze pagina geven we geen persoonlijkheids analyse van Pierre, maar door inzicht te geven in wat hij zoal gedaan heeft kun je een aardig beeld krijgen van Wie Pierre is.
Wat Pierre allemaal gedaan heeft, en nog doet, is enorm veel. We noemen niet alles, want daar is de lijst veel te lang voor. Omdat de diversiteit in zijn werkazaamheden groot is hebben we geprobeerd om het in componenten op deze pagina op te dienen.
Pedagogische Technische Hoge School Consumptieve Techniek in Amsterdam, 3e graads brede bevoegdheid in koken, serveren, brood en banket, studeerde in 1996 af met 2e graads bevoegdheid voor koken en serveren.
+ LEES MEER
In april 2014 begon Pierre aan zijn functie als Executive chef van het Haagse tramrestaurant Hoftrammm.
Ook in dit jaar werd Pierre uitgeroepen tot Kok des Vaderlands. In 2015 werd zijn documentaire Slim Oud uitgebracht.
+ LEES MEER
In het heden staat hij onder andere op het menu als reizende chefkok van locatie tot locatie, als recepten -en ideeënbank, kookdocent en als practor aan de International Hotel & Management School ROC Mondriaan te Den Haag. .
+ LEES MEER
Pierre is al sinds de eerste computers gefascineerd door de digitale wereld en heeft zich op het digitale vlak met de nieuwste snufjes mee ontwikkeld. Pierre hanteert zelf professioneel de fotocamera oftewel in zijn termen: digigrafie. Zijn oevre als digigraaf is tegenwoordig groot.
+LEES MEER
In november 99 verscheen zijn eerste liefdeskookbaby op schrift, het boek 'Wind aan de Kook'. In oktober 2000 verscheen zijn tweede kookboek 'Wind in de Eetfabriek'. In 2004 verscheen zijn zeer succesvolle Kookboek ‘Lekkâh’. Lekkâh heeft de internationale Gourmandprijs gewonnen.
+LEES MEER
Sinds 2012 is Pierre te zien als medepresentator van het radio-kijk programma 'Debby en haar Mannen' bij Omroep West. In 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016 is hij met grote regelmaat 'de ZappKok' in het kinderliveprogramma van Nederland 3 'ZappLive'. Ook werkt hij regelmatig voor items van 'Kassa".
+ LEES MEER