Categorie Love
Ingrediënten 6 radijsjes 25 gram goijbessen (gedroogd is ook goed, ook bekend onder de naam wolfsbessen) 1 theelepel afgestreken vanillesuiker 25 gram kristalsuiker Kaneel naar smaak Aanvullen met yoghurt Truffelolie (en kwastje) 1 kleine rabarberstengel Rode siroop Crushed ijs HOE? Doe in de blender de radijs, goijbessen, kaneel naar smaak, vanillesuiker, kristalsuiker yoghurt. Blender het met crushed ijs (ongeveer een espressokopje vol). Dit kun je van tevoren prepareren en eventueel in de koelkast bewaren. Wanneer je de Happy Drink gaat serveren, maak dan als eerste een suikerrandje. Dip de rand van het glas in de rode siroop (siroop op een schoteltje), en doop vervolgens de glasrand in de kristalsuiker (ook op een schoteltje). Schenk dan het mengsel in het glas tot aan de suikerrand. Smeer met een kwastje de rabarberstengel lichtjes in met de truffelolie. Steek de stengel in het glas. Klaar. Ruiken en drinken tegelijk! Snuiven en drinken tegelijk!
TIP: Wanneer je het zoeter zou willen kun je meer suiker toevoegen

Glas: In een fraai ogend ‘shortdrink-achtig’ glas

Mengtechniek: Blenden

Garnituur: Roze suikerrandje aan het glas, dunne, niet al te grootte, rabarberstengel

 

SNIFF & DRINK

Klik hier voor een

Speciale printversie