ZURE BOM
Categorie Strength

 

Ingrediënten De pulp van twee passievruchten Sap van 1 citroen 1 partje sinaasappel Theelepeltje kristalsuiker
HOE? Doe in een heel klein glaasje de pulp van de passievruchten (doorsnijden en dan met een theelepeltje uitlepelen). Voeg het sap van een citroen toe. Meng met een theelepeltje het vruchtvlees en het citroensap goed door elkaar. Snij een partje van een sinaasappel af. Leg een theelepeltje kristalsuiker op je handpalm. Lik nu eerst de suiker van je handpalm, drink dan direct in één keer de inhoud van het glas leeg. Sabbel daarna direct aan het partje sinaasappel. Lekkurrrr! Na het zuur komt het zoet TIP: Je kan de passievrucht ook vervangen door andere zure mixen. Zoals een mix van citroen en broccolisap

Glas: In een klein glaasje: bijvoorbeeld een shotglas

Mengtechniek: Stirren

Garnituur: Sinaasappelpartje op de rand van het glas