OPLEIDINGEN
Genoten Geslaagde Opleidingen
Zwemdiploma's
Mavo-4
LTS Koken/Serveren
SVH Café- en Restaurantdiploma Wijncertificaat
VAKO-slijtersvakdiploma
Pedagogische Technische Hoge School Consumptieve Techniek in Amsterdam, 3e graads brede bevoegdheid in koken, serveren, brood en banket, studeerde in 1996 af met 2e graads bevoegdheid voor koken en serveren
Werkzaam geweest
In (Michelin-) sterrenzaken Seinpost (Scheveningen), Kieviet (Wassenaar), House of Lords (Den Haag), Saur (Den Haag) en Prinses Juliana (Valkenburg)
Als leerling diverse onbetaalde stages gelopen in aanverwante culinaire verdiepingen: oa. slagerij,restaurants, etc.
Chef-kok en eigenaar van Restaurant de Nas
Docent aan de François Vatelschool voor de vakken drankenkunde, serveren en menuleer
Docent aan de Middelbare Hotelschool Haagland voor het vak koken
Chef-kok in restaurant Gilles (Den Haag)
Gedurende zes jaar Chef-kok bij Café-Restaurant De Zwarte Ruiter en Restaurant September (Den Haag)
Heden
Practor aan de International Hotel & Management School ROC Mondriaan
Docent HAS Den Bosch afd. Food Design
Executive chef van het Haagse tramrestaurant Hoftrammm
Foodstylist bij film, reclame- en culinaire fotografie
Advies-kok, recepten en ideeënbank
Columnist en schrijver van culinaire boeken
Het maken (van ontwerpen tot fabriceren) van digigrafie, website's, ibooks en video (in eigen productie en in productie van anderen)
Workshops, kookententertainment en Lezingen op maat
Kok des Vaderlands