Foodies
Hosts
In de tweede helft van het semester stortten de studenten zich op twee projecten met als centrale vraag: ‘Hoe kunnen we de gastvrijheidsbeleving in uw organisatie verbeteren?’. Alle studenten bezochten als mystery guest de vestigingen van Hop & Stork in Den Haag en in Utrecht, alsmede Pathé Buitenhof. Wat valt op? Wat is top? En waar zijn verbeterpunten in de bezoekersbeleving te vinden? De studenten letten op ‘de hele reis’. Van de eerste indruk tot de gastvrijheid van het afscheid nemen. Alle resultaten werden bij elkaar gevoegd en gepresenteerd aan de opdrachtgevers. Daarna deelden de studenten met de opdrachtgevers hun uitgebreide verhalen over de bezoeken en stelden ze – samen met de opdrachtgevers - prioriteiten vast welke punten aan te pakken. Vervolgens werkten de studenten aanbevelingen uit in een tastbare hospitality-innovatie.
Vanaf de Volgende Pagina
Beginnen
De Foodies
Met hun Onderzoek
Real life projects
voor Hop & Stork en Pathé Buitenhof